ChristenUnie-SGP geeft statiegeld voor het goede doel

blikjemaandag 19 februari 2018 21:36

Op de zaterdagen 24 februari en 3 maart kun jij zorgen voor een zo groot mogelijke opbrengst voor het goede doel. De ChristenUnie-SGP nodigt jou uit om mee te helpen met het opruimen van pet-flesjes en blikjes. Voor ieder blikje of flesje dat we samen opruimen geeft de ChristenUnie-SGP 10 cent 'statiegeld'. De totale opbrengst gaat naar een door jou te bepalen goed doel in Stichtse Vecht.

De ChristenUnie-SGP geeft 10 cent voor kleine pet-flesjes en blikjes. Op de zaterdag 24 februari en 3 maart gaat de ChristenUnie-SGP samen met jou pet-flesjes en blikjes opruimen. Ieder pet-flesje of blikje dat we samen opruimen levert 10 cent op. De totale opbrengst van deze twee zaterdagen schenkt de ChristenUnie-SGP aan een goed doel in de gemeente Stichtse Vecht. Jij kunt bepalen waar we zoveel mogelijk flesjes en blikjes gaan opruimen. En jij kunt voorstellen aan welk goed doel de opbrengst moet worden gegeven. Je kunt te voor deze actie opgeven via statiegeld@goedsamenleven.nl. Je kunt dan meteen ook doorgeven welk goede doel jij in gedachten hebt.

We verzamelen op de hieronder aangegeven tijden op een centraal punt in de genoemde dorpen of woonkernen. Daarna gaan we in groepjes uiteen om blikjes en flesjes op te ruimen. Deze worden na het opruimen ingeleverd en geteld op het centrale punt en de opbrengst wordt genoteerd. We verzamelen op de volgende data, tijd en locaties:

Zaterdag 24 februari
11.00 uur in Loenen aan de Vecht bij de Jumbo
13.30 uur in Breukelen op de parkeerplaats op De Markt

Zaterdag 3 maart
11.00 uur Maarssen-dorp bij Winkelcentrum Plesmanpromenade
13.30 uur Maarssenbroek op de parkeerplaats naast Safari

Meer infomatie op http://www.goedsamenleven.nl/statiegeld

« Terug