Kleurwedstrijd in Stichtse Vecht

Tekeningvrijdag 16 februari 2018 16:24

Tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de ChristenUnie-SGP een kleurwedstrijd. Op de website www.goedsamenleven.nl kan de tekening met instructie worden opgehaald. Op 17 maart, tijdens de verkiezingsmarkt in Bisonspoor worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Eerder plaatsten we een artikel op onze website over de vele kleuren die duurzaamheid kan hebben. Groen wordt vaak gekoppeld aan de natuur, de aarde waarop we zuinig moeten zijn. Maar ook blauw kan staan voor duurzaamheid, dan denken we bijvoorbeeld aan economie en verantwoord omspringen met geld. En de kleur rood zou kunnen staan voor liefde en passie die horen bij relaties die tegen een stootje kunnen. En zo zijn er vast nog veel meer kleuren die kunnen worden gekoppeld aan toekomstbestendig zijn.

Om deze veelkleurigheid te onderstrepen organiseert de ChristenUnie-SGP een kleurwedstrijd. We nodigen iedereen uit om mee te doen met deze kans om Stichtse Vecht kleur te geven. Maak jij de tekening compleet? Raad jij welke plek in Stichtse Vecht er op de tekening staat? Kleur jij de tekening op een originele manier? En heb jij een mooie wens voor het dorp of de woonkern waar je woont? Doe dan mee en stuur jouw tekening uiterlijk 10 maart in. De tekening en alle informatie over de wedstrijd vind je op www.goedsamenleven.nl.

« Terug