Politiek Café Stichtse Vecht op Twitter

twitternl_biggermaandag 15 november 2010 12:13

Dinsdag 23 november organiseert ChristenUnie-SGP het eerste Politieke Café voor inwoners van Stichtse Vecht op Twitter. Ga naar @cusgpsv en lees hoe je hieraan kunt meedoen.

De gemeente Stichtse Vecht, die per 1 januari 2011 ontstaat, is bijzonder uitgestrekt. Zij bestrijkt een gebied van in het zuiden Maarssen(broek) tot in het noorden Nigtevecht, een langgerekt lint langs de Vecht en deels gelegen in het weidegebied ten westen van de A2. Om op één plaats bij elkaar te komen is soms best lastig.

Daarom organiseert de ChristenUnie-SGP op dinsdag 23 november van 19.00 tot 19.30 uur een Politiek Café op Twitter. Iedereen die gebruik maakt van Twitter, of daarvan alsnog gebruik gaat maken, kan hieraan meedoen. Je hoeft hiervoor de deur niet uit en het Politiek Café vindt plaats op een gunstig tijdstip zodat je de rest van de avond nog aan andere zaken kunt besteden.

De ChristenUnie-SGP nodigt inwoners van Maarssen, Breukelen, Loenen en de omliggende woonkernen die na 1 januari deel uitmaken van Stichtse Vecht van harte uit om mee te doen aan dit Politieke Café.

Meer informatie op: http://twitter.com/cusgpsv

« Terug

Reacties op 'Politiek Café Stichtse Vecht op Twitter'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.