Koffie

koffiedinsdag 25 februari 2014

Afgelopen dinsdag zijn we uitgebreid geïnformeerd over het verkiezingsdebat op zaterdag 15 maart. In de studio van RTV Stichtse Vecht een complete uitleg van wat ons te wachten staat. Robert Oelp en Ries Engbersen informeerden ons volledig over het verloop van de avond. Zeepkist pitches van 1 minuut, battles tussen twee lijsttrekkers en een debat met alle lijsttrekkers. Ik moet toegeven dat RTV Stichtse Vecht echt alles uit de kast haalt om hier een geweldig mooie televisieavond van te maken. Meteen ook de zeepkist opnames van een tijd geleden in Loenen voor het eerst gezien. Ik ben wel tevreden over mijn praatje. Redelijk 'to the point'. Het blijft lastig om voor zo'n pitch de passende onderdelen uit het hele verkiezingsprogramma voor het voetlicht te brengen. We willen best wel veel.

Woensdag een interview met Ria van Vredendaal van de Vechtstroom. Daarbij een lastige vraag over de partij waarop kiezers vooral niet zouden moeten stemmen. Ik heb daar wel wat moeite mee. Natuurlijk zijn er partijen waarop ik niet zou stemmen. Maar een ander adviseren wat zij vooral wel of niet moeten stemmen is lastig. Iedere partij probeert het goed(e) te doen. Dus laat men zelf beoordelen of een partij aansluit bij jouw visie en mening. Ik vind dat men dan in ieder geval niet moet stemmen op de 'geen stem' partij. Gewoon gebruik maken van het recht dat we in Nederland toch maar mooi wel hebben. En in alle vrijheid.

En dan donderdag 's morgens vroeg koffie uitdelen aan treinreizigers op station Breukelen. Het was een geslaagde actie. Ook al lijk je niet veel mensen te bereiken toch denk ik dat zo'n actie wel zin heeft. Enige publiciteit en natuurlijk een filmpje ervan maken en op de site zetten. De punten in de folder sloten goed aan op de belevingswereld van de reizigers. Goed openbaar vervoer, werk dichtbij huis, glasvezel maakt thuis werken mogelijk en zondag rusten van gedane arbeid.

« Terug

Reacties op 'Koffie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.