CDA en ChristenUnie-SGP roepen opnieuw op: Luid klokken met oud en nieuw.

kerkklok.jpg29-12-2021 16:10 29-12-2021 16:10

Ook dit jaar verloopt de jaarwisseling weer anders dan wij hadden gehoopt. Een goede reden voor CDA en ChristenUnie-SGP op opnieuw de kerken op te roepen om met oud en nieuw de klokken te luiden.

De beperkingen zorgden ook al voor een ingetogen Kerstvieringen in familiekring van dit bijzondere geboortefeest. En ook de jaarwisseling is voor veel mensen normaal gesproken een feest van ontmoeting en gezelligheid in de familiekring. Maar ook dit jaar kan dus dit feest in zeer beperkte mate doorgang vinden. Een goede reden voor CDA en ChristenUnie-SGP op opnieuw de kerken op te roepen om met oud en nieuw de klokken te luiden.

Misschien wat minder creatief dan vorig jaar toen wij voor het eerst de kerken opriepen om de klokken te luiden. Wij vinden echter dat het teken van hoop en de roep om eenheid niet minder relevant is geworden. Wij hopen dat er spoedig een einde komt aan de noodzaak voor dit soort maatregelen die zo'n impact hebben op ons dagelijks bestaan. Wij hopen ook dat tegen de verdrukking in deze situatie de gemeenschapszin in de samenleving juist zal doen toenemen. We hebben elkaar nodig.

CDA en ChristenUnie-SGP wensen alle inwoners van Stichtse Vecht een goed begin van dit het nieuwe jaar.

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht