ChristenUnie en SGP trekken samen op

Jan Boogerd en Wim van den Bosch 2

Selectie

dinsdag 28 september 2010 20:43

De ChristenUnie en SGP zullen met een gezamenlijke lijst meedoen aan de eerste gemeenteraadsverkiezingen voor Stichtse Vecht op 24 november. De lijst wordt aangevoerd door Jan Boogerd uit Maarssen.

De samenwerking tussen beide partijen bestaat in Maarssen al 20 jaar en in Breukelen zijn beide partijen van 1986 tot 2006 ook uitgekomen met een gezamenlijke lijst. De combinatie ChristenUnie-SGP doet in Loenen voor het eerst sinds lange tijd mee aan de raadsverkiezingen.

Zeker in de gemeentepolitiek staan de ChristenUnie en SGP dicht bij elkaar en zijn zij er van overtuigd dat ze gezamenlijk sterker staan. Met deze samenwerking beoogt de combinatie een helder christelijk geluid in de nieuwe gemeenteraad van Stichtse Vecht te laten horen. Lijsttrekker van ChristenUnie-SGP is Jan Boogerd (ChristenUnie) uit Maarssen. Hij is 65 jaar en gepensioneerd (internationaal) bankier. Nummer twee op de lijst is Wim van den Bosch (SGP) uit Nieuwer ter Aa. Hij is 67 jaar en gepensioneerd controller. Zij kunnen bogen op een langjarige ervaring als gemeenteraadslid: samen maar liefst goed voor ruim een halve eeuw! Zij hopen zich samen, en als het kan met meerderen, namens de ChristenUnie-SGP in te zetten voor alle inwoners van Stichtse Vecht.

“Wij willen graag dat alle inwoners zich in onze nieuwe gemeente thuis voelen. Wij zetten ons hiervoor in; samen met u!” aldus lijsttrekker Jan Boogerd. Naar verwachting zal binnenkort het verkiezingsprogramma met de titel ‘Samen een goed begin!’ worden vastgesteld. “Dan zal blijken dat we niet met loze beloften de verkiezingen ingaan, maar dat we het als onze opdracht zien om ons werk goed te doen” zegt Wim van den Bosch, nummer twee op de lijst.

De verkiezingscampagne gaat binnenkort van start. Tijdens de campagne zal de ChristenUnie-SGP op actieve wijze haar standpunten voor het voetlicht brengen en in contact treden met zoveel mogelijk inwoners van de nieuwe gemeente Stichtse Vecht.

Kortom: De ChristenUnie-SGP is klaar voor een goed begin!

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie en SGP trekken samen op'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.