Johan Boele nieuw raadslid namens ChristenUnie-SGP

johanboele_b.JPEGwoensdag 10 juli 2024 11:57

Frans de Ronde nam afscheid. Johan Boele volgt hem op. Wim van den Bosch nieuw commissielid. De fractie ChristenUnie-SGP stond even in het middelpunt van de belangstelling.

Tijdens de raadsvergadering van dinsdagavond 2 juli heeft Frans de Ronde afscheid genomen van de gemeenteraad van Stichtse Vecht. Hij maakte meer dan 11 jaar deel uit van de ChristenUnie-SGP fractie namens de SGP. Samen met fractievoorzitter Ike Roetman heeft hij zo vele jaren de belangen van Stichtse Vecht en haar inwoners gediend. Frans heeft, voordat hij in de raad zat, al vele jaren meegedraaid in het commissiewerk in de toenmalige gemeente Maarssen.

In de zelfde vergadering is Johan Boele beëdigd als opvolger van Frans. Johan is geboren en getogen in Kockengen en heeft ervaring als bestuurder in verschillende functies en is werkzaam als uitvoerder in de bouw en infra. De afgelopen 2 jaar was Johan al commissielid namens de SGP. De fractie ChristenUnie-SGP is blij dat hiermee een deskundige opvolger de raad van Stichtse Vecht komt versterken. Het nieuwe raadslid laat weten uit te kijken naar een constructieve samenwerking met de collega-raadsleden, het college en het ambtelijke apparaat.

Johan Boele zal zich in de raad vooral bezighouden met het landelijk gebied en de energietransitie en ook de woningbouw vanuit het fysieke domein. Verder zal hij zich ook inzetten op het gebied van het sociale domein voor de inwoners van Stichtse Vecht. Belangrijke thema’s hiervoor zijn onder andere de jeugdhulpverlening en de ouderenzorg.

Wim van den Bosch is oud raadslid en neemt het commissiewerk van Johan voorlopig over. Ook hij is deze avond beëdigd.

Met burgermeester

« Terug

Reacties op 'Johan Boele nieuw raadslid namens ChristenUnie-SGP'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.