Minister Carola Schouten komt op 6 juni naar Stichtse Vecht!

drs.c.j.-schoutenwoensdag 16 mei 2018 14:04

Op woensdag 6 juni a.s. wordt in Boom en Bosch, Breukelen de vijfde Egbert Schuurmanlezing uitgesproken. Het curatorium van de lezingen is verheugd dat onze minister van Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit bereid is gevonden deze te verzorgen.

Minister Schouten was een van de onderhandelaars voor de vorming van de huidige regering en vanuit haar financiële achtergrond speelde zij daarbij een belangrijke rol.

Het thema van haar  lezing is nog niet bekend, maar zal op deze website van de ChristenUnie-SGP gepubliceerd worden. Op de avond is er ruime aandacht voor interactie met de zaal.

De jaarlijkse Egbert Schuurman lezing wordt georganiseerd door de afdelingen van de ChristenUnie in Stichtse Vecht en de Provincie Utrecht. Het doel van de lezingen is om zowel het eigen nadenken over actuele politieke en maatschappelijke problemen te bevorderen, als ook in bredere kring belangstelling hiervoor te wekken.

De avond begint om 20:00 uur in Boom en Bosch (voormalig gemeentehuis), Markt 13, Breukelen. Inloop met koffie vanaf 19.30 uur.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot: de heer Sander Griffioen, Rijksstraatweg 77, 3632 AA Loenen aan de Vecht, T 0294-231201, E veelzicht@planet.nl 

« Terug

Reacties op 'Minister Carola Schouten komt op 6 juni naar Stichtse Vecht!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.