Even voorstellen... Franse de Ronde

Frans de Rondedinsdag 13 maart 2018 22:27

Frans de Ronde is de nummer 2 op de lijst van de ChristenUnie-SGP in Stichtse Vecht. Hij is 65 jaar oud, gehuwd, vader van twee kinderen en grootvader van vier kleinkinderen. Binnenkort woont hij veertig jaar in Maarssenbroek . Binnenkort hoopt Frans met pensioen te gaan en heeft dan ruim 35 jaar bij de gemeente Utrecht gewerkt in de afvalsector. Hij is politiek betrokken vanaf 1986 bij de SGP en vanaf 1990 bij de ChristenUnie-SGP in Maarssen en later in Stichtse Vecht. We stelden hem een aantal vragen.

Wat vind je het mooiste aan Stichtse Vecht?

“Het mooiste aan onze gemeente vind ik absoluut de Vechtstreek en het buitengebied. Maar ook de kleine kernen hebben absoluut hun charme. Ik fiets er graag rond.”

Als er één ding is wat anders zou moeten in Stichtse Vecht, wat zou dat zijn?

“Er is momenteel een sterke focus op bouwen van woningen. Verstening vind ik een grote zorg. Maar we moeten ons ook realiseren dat er groeiende vraag is naar woonruimte, zowel voor starters als voor senioren.”

Waarom moeten mensen stemmen op ChristenUnie-SGP?

“Ik zou haast zeggen, zie het verkiezingsprogramma. J

Maar kort gezegd: omzien naar elkaar in een vergrijzende samenleving is van groot belang, het inzetten op een betrouwbaar bestuur, behoud van de zondagsrust en een gezonde financiële positie van de gemeente zijn voor mij belangrijke onderwerpen.”

Wat hoop je over vier jaar bereikt te hebben als je gekozen wordt?

“Ik hoop dat we heel hard aan bovenstaande punten hebben kunnen werken, zodat we het prachtige Stichtse Vecht nog mooier hebben kunnen maken.

« Terug

Reacties op 'Even voorstellen... Franse de Ronde'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.