Even voorstellen... Immanuel Wijland

Immanuel Wijlandzondag 11 maart 2018 22:25

Immanuel Wijland is de nummer 3 op de lijst van de ChristenUnie-SGP in Stichtse Vecht. Hij is sinds twee jaar woonachtig in Maarssenbroek. Van origine komt hij uit Soest waar hij geboren en getogen is, maar via wat omzwervingen hier terecht gekomen wat hem goed bevalt. Hij heeft een lieve vriendin en is net begonnen met zijn nieuwe baan als kanjertrainer, waar hij langs scholen gaat om leerkrachten te trainen. We stelden hem een aantal vragen.

Wat vind je het mooiste aan Stichtse Vecht?

“Het mooiste aan Stichtse Vecht vind ik de Maarsseveense plassen waar het heerlijk zwemmen is als de dagen warmer worden. Ook het fietsen langs de Vecht met zijn schitterende huizen is een genot voor het oog.”

Als er één ding is wat anders zou moeten in Stichtse Vecht, wat zou dat zijn?

“Ik zou graag zien dat ouderen en jongeren meer met elkaar in contact komen. Ouderen leven vaak aan de rand van de samenleving, terwijl ze nog zoveel te geven hebben. Tegelijkertijd zijn er veel levenslessen en wijsheden die jongeren kunnen leren wanneer ze met een open vizier in gesprek gaan met ouderen. Dit proces zou ik graag in gang willen zetten.”

Waarom moeten mensen stemmen op ChristenUnie-SGP?

“Mensen moeten stemmen op ChristenUnie-SGP, omdat onze partij absoluut onderscheidend is in het sociale karakter, dit komt alleen al naar voren met de slogan goed SAMEN leven. In alles komt naar voren dat we goed willen omgaan met elkaar in de breedste zin van het woord. Juist in tijden waarin het land economisch weer opkrabbelt, is het makkelijk om weer alleen op jezelf gericht te raken. Des te meer reden om die helpende hand uit te steken en in te zetten op omzien naar elkaar.”

Wat hoop je over vier jaar bereikt te hebben als je gekozen wordt?

“Over vier jaar hoop ik op een generatie van jongeren die het contact met de ouderen zoekt en ouderen die zich nog volop deel van de samenleving voelen. Daarnaast wil ik bereikt hebben dat er één keer per jaar een gemeenteraad voor kinderen zal zijn, waarin zij het college kunnen bevragen en vertellen wat hun wensen zijn.”

« Terug

Reacties op 'Even voorstellen... Immanuel Wijland'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.