Even voorstellen... Kees van Vuuren

Kees van Vuurenvrijdag 09 maart 2018 21:54

Kees van Vuuren is de nummer 4 op de lijst van de ChristenUnie-SGP in Stichtse Vecht. Hij woont samen met zijn vrouw Lieneke in Kockengen. Ze houden al meer dan veertig jaar van elkaar en hebben vier kinderen en zes kleinkinderen. Dagelijks fietst(!) hij naar Amstelveen waar hij werkt als administrateur bij een uitvaartonderneming. We stelden hem een aantal vragen.

Wat vind je het mooiste aan Stichtse Vecht?

“Het mooiste van onze gemeente is de variatie die er in vele opzichten is. Bovendien vind ik het overwegend dorpse karakter schitterend.”

Als er één ding is wat anders zou moeten in Stichtse Vecht, wat zou dat zijn?

“Ja, misschien een beetje een gek antwoord: niet zo veel vanuit mijzelf. Het is een prachtige gemeente waar al zoveel heel goed is. Wat voor mij belangrijker is: luisteren naar de zaken die naar voren worden geschoven door de inwoners. Zij zijn de oren en de ogen waardoor wij ons werk kunnen doen.”

Waarom moeten mensen stemmen op ChristenUnie-SGP?

“Als je het belangrijk vindt dat het christelijk geluid te horen is in de gemeenteraad: wij zijn dé christelijke partij in de gemeente. Ik nodig iedereen ook van harte uit om in ons programma te kijken of dat inderdaad zo is.

Verder wil ik ook iedereen oproepen die niet weet welke partij ze nu weer moeten stemmen ons te overwegen. Wij proberen zoveel mogelijk het juiste midden tussen persoonlijke en gemeenschappelijke belangen te bewaren.”

Wat hoop je over vier jaar bereikt te hebben als je gekozen wordt?

“Over vier jaar hoop ik terug te kunnen zien op een periode waarover de inwoners en het bestuur zullen zeggen: we zijn nader tot elkaar gekomen en we gaan op dezelfde voet verder.”

« Terug

Reacties op 'Even voorstellen... Kees van Vuuren'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.